Statens Kunstfond, Lisbeth og FUND

I en uge, hvor det næste kuld af FUND børn startede op, er der flere grunde til at råbe HURRA. Jeg starter derfor mailen med en fantastisk nyhed; vi har sammen med kunstneren Lisbeth Eugenie ansøgt Statens Kunstfond om 100.000 kr. til et kunstprojekt til glæde for voksne og børn på og omkring FUND.

Og vi har fået et JA, så det bliver en stor fornøjelse at arbejde sammen med Lisbeth Eugenie – Jeg starter mailen med en fantastisk nyhed; vi har sammen med kunstneren Lisbeth Eugenie ansøgt Statens Kunstfond om 100.000 kr. til et kunstprojekt til glæde for voksne og børn på og omkring FUND.

Og vi har fået et JA, så det bliver en stor fornøjelse at arbejde sammen med Lisbeth – http://eugenie.dk. Statens Kunstfond støtter udviklingen af nyskabende idéer og kunstoplevelser af høj kvalitet, og derfor er det selvfølgelig en stor ære at få støtte til et kunstværk, der skal vække glæde for alle på skolen. Kunst af høj kvalitet skaber nemlig oplevelser og samtaler, og det inspirerer både børn og voksne og giver os noget at være fælles om.

Kunst gør verden og hverdagen større. På FUND vil vi gerne lukke verden ind – nu sammen med 135 børn, Lisbeth og nu Statens Kunstfond.