SFO: Online tilmelding

Tilmeldingsskema SFO FUND Friskole

VELKOMMEN TIL FUND FRISKOLES SFO

På FUND er børnenes tryghed og trivsel første prioritet. Vores faste, engagerende og anerkendende personale hjælper og støtter børnene, samt giver sig tid til at lytte, når der er behov. Vi har fokus på det forpligtende fællesskab og udfoldelse i et frit rum.

Dagens gang i SFO’en.

Vi har morgenpasning. Vi åbner kl. 6.30, hvor vi stille og roligt starter dagen med at spise morgenmad eller lege. Børnene skal selv have noget morgenmad med, da vores køkken åbner senere.

Om eftermiddagen åbner SFO alt efter hvornår børnene får fri fra skole. Her er der mulighed for at deltage i de forskellige aktiviteter, der er planlagt eller de kan lege deres egen lille leg. Fredag har vi den tradition at børnene må have deres egen iPad og lignende med.

Når vores SFO åbner efter sommerferien vil vores kreative værksteder med mulighed for at male, tegne og arbejde med forskellige materialer være klar. Der er plads til boldspil ligesom vi opfordrer til at spille spil og lege sammen.

For de større børn (5. klasse og op) indretter vi klub i en del af kantinen – ligesom vi indretter nogle ungdomsværelser.

Forældresamarbejde.

Vi lægger stor vægt på forældresamarbejde. Jeres barns trivsel og udvikling vil være i højsædet i vores SFO. Dialog med jeres barns “primærpædagog” skal sikre, at vi sammen med Jer har stør føling med, hvorledes jeres barn trives.