SFO tilmelding

Tilmeldingsskema SFO FUND Friskole

Velkommen til FUND Friskoles SFO
På FUND vil vi gerne skabe en SFO der ikke rækker ud over skolen, men er en integreret del af skolen. Det betyder at der arbejdes på kryds og tværs af tid og emner i løbet af dagen og personalet i SFOen også bliver en del af (noget af) børnenes tid i skolen.SFOen vil på sigt få en idrætsprofil hvilket betyder, at vores primære arbejdsformer vil være med kroppen i centrum. Vi vil altså kunne folde de historier børnene skriver og/eller læser imens de er i skole ud til drabelige teaterstykker, sange eller fantastiske idrætslege. Vi vil skabe rum til afslapning og sansning gennem yoga eller anden form for mere rolig aktivitet.

Personalet vil være tæt på børnene og arbejde med nær- og tilstedevær. Være i gang sammen med børnene og fungere som inspiration for, til og i børnenes egne lege. Vi er derfor også en naturlig deltager i samtaler omkring barnet det være sig i skole eller SFO regi.

For de børn der har brug for at starte dagen i SFOen inden skolen er der mulighed for det fra kl. 7-8.00 Vi har cornflakes eller müsli hvis der er brug for lidt morgenmad. Der vil være en enkelt voksen til at tage imod og få startet dagen op med en skøn historie, lidt fælles lego bygning eller leg. Det kan også være at det er en morgen hvor det er tid for et boldspil eller Mooncar race på legepladsen. Som i alle andre arenaer på Fund forsøger vi at tage udgangspunkt i de faktiske børn, vi har.

SFOen åbner igen, når skolen er færdig eller når børnene trænger til en anden undervisningsform. Det er det vi kan ved at bruge vores personale på tværs af skole og SFO. Ugen vil blive tilrettelagt med mulighed for at vælge/deltage i forskellige aktiviteter hen over ugen ligesom vi vil prioritere børnenes egen leg højt. Ikke som et supplement, men som en central del og inspirationskilde både til for og med det pædagogiske arbejde.I SFOen forventer vi høj forældredeltagelse og engagement ligesom vi gør alle andre steder på Fund. Sammen skaber vi det allerbedste til jeres børn.
Vi glæder os til at se jer og være sammen med jeres børn.

SFOen åbner kl. 7 og lukker kl. 17 mandag-torsdag mens vi lukker kl. 16.00 fredag

På vegne af personalet
Trine da Silva Weng