Indskrivning

Tilmelding FUND Friskole

Indskrivningen til FUND Friskole foregår via vores digitale indmeldingsblanket. I kan studere priserne for skolegangen på FUND via dette link

Samtidig kan I finde et dokument, der omhandler skolens oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger ved elever og forældre. Dokumentet findes i menuen Om FUND eller via dette link

I proceduren for indskrivning kan I læse, at der er et gebyr på kr. 200 for at blive optaget som elev på FUND Friskole. Beløbet indsættes i vores bank Arbejdernes Landsbank på reg. 5391, kontonummer 0260360 – mærket elevens navn. Når gebyret er betalt, registrerer vi din indmelding og du vil modtage en bekræftelse.

Vi takker for indskrivningen, og vi vil gøre os umage med at holde skole. I er altid velkomne til en snak og en kop kaffe på vores kontor:

FUND Friskole
Enggade 15, st