Indskrivning

Tilmelding FUND Friskole

Indskrivningen til FUND Friskole foregår via vores digitale indmeldingsblanket. I kan studere priserne for skolegangen på FUND via dette link

Samtidig kan I finde et dokument, der omhandler skolens oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger ved elever og forældre. Dokumentet findes i menuen Om FUND eller via dette link

Indskrivningen til FUND Friskole foregår enten via vores digitale indmeldingsblanket ovenfor eller via vores indmeldelsesblanket, der kan downloades via link i menuen. Grundet loven om datasikkerhed er det vigtigt, at blanketten sendes via sikker post, via PostNord eller afleveres på vores kontor. Da vi endnu ikke kan tilbyde sikker post, kan du også vælge ikke at påføre cpr nummer på blanketten.

I proceduren for indskrivning kan I læse, at der er et gebyr på kr. 200 for at blive optaget som elev på FUND Friskole. Beløbet indsættes i vores bank Arbejdernes Landsbank på reg. 5391, kontonummer 0260093 – mærket elevens navn. Når gebyret er betalt, registrerer vi din indmelding og du vil modtage en bekræftelse.

Vi takker for indskrivningen, og vi vil gøre os umage med at holde skole. I er altid velkomne til en snak og en kop kaffe på vores kontor:

FUND Friskole
Enggade 15, st