Børnehave: Online tilmelding

Tilmeldingsskema børnehave

Børnehave

Fordi vi ønsker at skabe bedre sammenhæng mellem dagtilbud og friskolen, opretter vi FUND Børnehave. Den bygger naturligvis på samme sunde værdier og pædagogik som friskolen.

Vi afventer Odense Kommunes godkendelse, men forventer opstart af FUND Børnehave i august ’19 med en normering på 30 børn.

Indskrivningen til FUND Børnehave foregår enten via ovenstående formular eller via vores indmeldelsesblanket, der kan downloades via nedenstående link.

På grund af datasikkerhed er det vigtigt, at blanketten printes og sendes via PostNord eller afleveres på vores kontor. Da vi endnu ikke kan tilbyde sikker post, er du fri til ikke at påføre cpr numre på blanketten.

Vi anbefaler desuden, at du læser dokumentet om skolens og børnehavens oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger om børn og forældre.

Vi takker for indskrivningen, og vi vil gøre os umage med FUND børnehave.

Hør leder af Fund Børnehus,
fortælle om Hjemland, Nytland og Fritland.

Katrine er FUNDfinder og tager imod i FUND Børnehus. I Hjemland, Nytland og Fritland skaber vi rammerne for det sammenhængende børneliv. Velkommen til FUND.